Flex Hex

Udarbejdelse af logo og visuel identitet

Hexa Flex er sat i verden for at gøre produktionslinjer verden over nemmere, mere fleksibel, genanvendelig og transportabel. Dette i form af Hexa Flex robotterne, Hexapods, der til en fornuftig pris sparer produktionen mærkbare mængder tid og penge. Hexa Flex er den fleksible, genanvendelige løsning til den løsningsorrienterede og innovative produktions-virksomhed.
Min opgave var at hjælpe FlexHex godt fra start ved at udforme et logo samt en dertilhørende visuel identitet.

Tankerne bag Flex Hex logoet

Genanvendelighed, geometri og udtryk.
Flex Hex ikonet er en blanding af hexagonens grundformer og hexapodens seks ben. Hexagonens grundformer er repræsenteret i hexapodens top såvel som bund og drager samtidig paralleler til firmanavnet Flex Hex. Ydermere symboliserer hexagonen den balance og pålidelighed, som Flex Hex leverer i deres produktionsløsninger. Ikonets grønne farve er desuden med til at understrege Flex Hex’ løfte om genanvendelighed i produktionen.

“Det var en fornøjelse at arbejde med Frederik omkring udarbejdelse af vores logo og tilhørende visuelle identitet. Efter et par udvekslede mails samt en Skype-samtale, hvor vi grundigt gennemgik FlexHex, vores Hexapod og slutteligt vores målgruppe. Herefter gik Frederik i gang med opgaven og allerede efter få dage landede et bud på bord. Og det ramte plet! Logoet og den visuelle identitet er udformet med udgangspunkt i vores produkt og har et dynamisk udtryk. Alt i alt flot håndtering af opgaven og et virkelig godt resultat.”

Laurent Marquis
CEO, Flexhex-robot.com